Home is where my books are

Ik lees al zolang ik me kan herinneren. Hebben meer van jullie dat idee? Het begon allemaal toen mijn vader me elke avond voorlas uit een boek. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Toen ben ik met hem gaan proberen om zelf al letters en later ook woorden te lezen. Sneller dan verwacht kon ik lezen. En nu? Ik lees soms wel een boek per dag weg. Bij mij is het niet zo dat ik een boek lees, hem weg leg en aan de volgende begin. Ik denk er altijd nog even over na. Wat vond ik ervan? Wat kon beter? Is dit een aanrader? Waar ik allemaal bij stil sta als ik een boek gelezen heb, deel ik hier met jullie!

Daarnaast heb ik winacties vanaf 50 volgers, dus help me aan die volgers en misschien heb jij dan wel een geweldig boekenpakket bij je thuis liggen binnenkort! de winacties vind je onder het kopje winacties, maar ze staan ook gewoon al op de site als je naar http://www.justmejustbook.wordpress.com gaat, alleen moet je dan misschien wel ver scrollen.

Ook heb ik een kopje met aanbevolen sites en ik raad je aan om daar even een kijkje te nemen. Ik plaats regelmatig nieuwe sites onder het kopje die ik je aanraad om te bezoeken.

Als laatste zal je op mijn blog af en toe ook een berichtje vinden over wat ik zoal doe in mijn leven. Mijn blog gaat voornamelijk over boeken, maar ik wil toch ook dat jullie de persoon achter de boeken een beetje kunnen leren kennen. Dus heb je vragen of wil je graag dat ik een bepaald onderwerp bespreek, geef het dan gerust even door πŸ™‚

veel leesplezier!!!!

~ Live Your Life Reading

Advertenties