Mel Wallis de Vries – Kil

kil

  • Genre: Young Adult
  • Uitgever: Uitgeverij de Fontein
  • Tijd uitgave: Juni 2015
  • Aantal bladzijdes: 80
  • Nieuwprijs: 3.99

Op een verlaten industrieterrein wordt het lichaam van een meisje gevonden. Het lijkt het werk van een wrede moordenaar. De politie staat voor een raadsel. Wat is er met haar gebeurd? En vooral: waarom? Steeds meer ijzingwekkende details komen boven…

“Lekker kort”

Ik was al een tijdje benieuwd naar dit kort verhaal van Mel. Hij lag al tijden in mijn kast, maar ik heb de tijd nog niet gehad om hem te lezen aangezien mijn reading jar dat niet toeliet.

Helaas viel het verhaal me enigszins tegen. Het is inderdaad een kort verhaaltje, maar meteen ook een verhaal waar veel meer uitgehaald kon worden. Ik mis een goed einde en ik mis de details die normaal in de boeken van Mel zitten. Het verhaal was nogal oppervlakkig terwijl er een heel goed verhaal omheen geschreven had kunnen worden. Als ik ga beschrijven wat ik jammer vond spoiler ik meteen het hele verhaal dus dat ga ik niet doen. Maar het einde was nogal plots en ik had het gevoel dat er nog een stuk achteraan had gemoeten over de familie (zusje) van de moordenaar. Ik had graag willen weten hoe dat was afgelopen. Ik miste ook de diepgang als het ging om karakters. Geen enkel karakter had een eigen persoonlijkheid en eigen karaktertrekken en dat is naar mijn idee wel nodig om een verhaal een goed verhaal te maken.

Het was leuk om er een keer doorheen te lezen, maar ik vind het verhaal te kort en te oppervlakkig. Mel had er veel meer uit kunnen halen dan ze nu gedaan heeft.

Ik geef Kil van Mel Wallis de Vries Daarom 3 sterren!

~ Live Your Life Reading

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s